Spring til indhold

Den gule folkefest

Der kommer til at være masser af aktiviteter rundt omkring, når Tour de France kommer forbi Holbæk Kommune. Få et overblik over programmet herunder.

Det bliver en gul folkefest lørdag d. 2. juli 2022, når verdens største cykelløb kører gennem Holbæk Kommune.

Den gule folkefest kommer til at bestå af en masse aktiviteter, og der bliver seks særlige publikumszoner langs ruten: Munkholmbroen v. Munkholm Kiosken, Strandmøllevej v. marinaen, Ahlgade, Strandparken, Mårsø/Tuse Næs og Hagested.

Programmet kommer til at fremgå herunder, og det bliver løbende blive opdateret.

Munkholmbroen

Området ved en af Danmarks smukkeste broer vil have en maritim stemning. Her kommer du til at opleve Holbæks flotte træskibe og kan nyde løbet på storskærmen.

Strandmøllevej

Strandmøllevej er vores største område og vil dække temaerne fra kost, motion og sundhed. Her vil du have mulighed for at møde Holbæk Kommunes foreninger samt skoler og videreuddannelser.

Ahlgade/Torvet

Holbæk som rute er speciel i den forstand, at rytterne kommer til at køre igennem den smukke Ahlgade i Holbæk by. Her vil gul fest og fællesskab være i fokus. Restauranterne og caféerne vil have gule menuer, og gågaden vil være smukt dekoreret i gule farver.

Strandparken

Her vil Den Gule Folkefest fylde parken med musik og dejlig stemning. Ligeledes som de i andre områder vil du have mulighed for at følge ruten på storskærm samt at nyde festen med musik og fællesskab om aftenen.

Mårsø / Tuse Næs

Feltet kører forbi vores natursmukke halvø i Isefjorden, så vil de møde en sand folkefest langs Nykøbingvej.

Hagested

Inden tour-feltet forlader Holbæk Kommune for denne gang, skal de sendes godt videre med en gul folkefest i Hagested.


Feedback

Sidst opdateret

17.06.2022

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen