Spring til indhold

Ruten

Ruten igennem Holbæk Kommune har vi inddelt i områder. Festen vil selvfølgelig være på hele ruten. Vi håber på, at alle, som har deres for- eller baghave op til ruten, vil være med til at gøre ruten gul.

2. etape af Tour de France 2022 går fra Roskilde til Nyborg. En tur på godt 199 kilometer. De 16 af dem kommer til at blive kørt gennem Holbæk Kommune.

 

Ruten gennem Holbæk Kommune

Efter godt 24 km. på etapen passerer rytterne Munkholmbroen og kommer dermed ind i Holbæk Kommune. Her skal de næste 16 km. køres ad følgende rute:

Munkholmbroen
Til højre ad Tjebberupvej
Til højre ad Dragerupvej
Fortsæt ad Strandmøllevej
Til højre ad Roedsvej
Til venstre ad Tværvej
Til venstre ad Østre Havnevej
Til højre ad Labæk
Fortsæt ad Ahlgade
Fortsæt ad Kalundborgvej
Til højre ad Nykøbingvej
Til højre og bliv på Nykøbingvej

Særlige aktivitetsområder

Områderne er, hvor vi som kommune vil sætte lidt ekstra ind. Der vil være mulighed for at købe mad, komme på toilettet, samt at følge etapen fra start i Roskilde til de suser forbi os, og se jer selv på storskærmen.

Det er netop ved disse områder, at vi gerne vil have jer til at være med til at skabe en fantastisk fest!

Munkholmbroen

Området ved en af Danmarks smukkeste broer vil have en maritim stemning. Her kommer du til at opleve Holbæks flotte træskibe og kan nyde løbet på storskærmen.

Strandmøllevej

Strandmøllevej er vores største område og vil dække temaerne fra kost, motion og sundhed. Her vil du have mulighed for at møde Holbæk Kommunes foreninger samt skoler og videreuddannelser.

Ahlgade

Holbæk som rute er speciel i den forstand, at rytterne kommer til at køre igennem den smukke Ahlgade i Holbæk by. Her vil gul fest og fællesskab være i fokus. Restauranterne og caféerne vil have gule menuer, og gågaden vil være smukt dekoreret i gule farver.

Strandparken

Her vil Den Gule Folkefest fylde parken med musik og dejlig stemning. Ligeledes som de foregående områder vil i have mulighed for at følge ruten på storskærm samt at nyde festen med musik og fællesskab om aftenen.

Hagested

Inden tour-feltet forlader Holbæk Kommune for denne gang, skal de sendes godt videre med en gul folkefest i Hagested.


Feedback

Sidst opdateret

14.10.2020

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen