Spring til indhold

Søg folkefestpuljen

100 dage før Tour de France kommer til Danmark og Holbæk Kommune d. 23. marts 2022 vil startskuddet lyde for events rettet mod Tour de France over alt i hele landet. Vil i bidrage til, at vi i Holbæk Kommune kan opleve og mærke at et af verdens største cykelevents kommer til Holbæk Kommune, og at vi i fællesskab laver en Gul Folkefest, så kan i søge Tour Holbæk Fællesskabs Puljen.

Formålet med puljen er at understøtte lokale initiativer, der bidrager til at skabe en fællesskabende cykel- og folkefest i Holbæk i 2022. De lokale aktiviteter kan enten være rettet mod at skabe opmærksomhed omkring Tour de France i Holbæk eller en del af aktiviteterne, som skal afholdes i optakten fx i perioden 100 dage før selve cykelløbet. Det må meget gerne samle folk eller organisationer på tværs af hinanden og understøtte fællesskabet i Holbæk Kommune.

Vi er i gang med at undersøge, hvor stor puljen bliver, hvor mange penge der maksimalt kan ansøges om mm.

Klik her og se hvordan I kan ansøge om puljen

Vær med til at gøre Holbæk GUL og skabe en fantastisk Gul Folkefest, når 2. etape af Tour de France 2022 kommer igennem Holbæk Kommune

Om puljen

Formålet med Tour Holbæk i fællesskab Puljen er at understøtte lokale initiativer, der bidrager til at skabe en cykel- og folkefest i Holbæk i 2022. De lokale aktiviteter kan enten være rettet mod at skabe opmærksomhed omkring Tour de France i Holbæk eller en del af aktiviteterne, som skal afholdes i optakten fx i perioden 100 dage før selve cykelløbet.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger behandles løbende.

Prioritering af midlerne

I prioriteringen af midlerne vil der blive lagt vægt på en eller flere af nedenstående punkter opfyldes.

  • Sætter fællesskabet i fokus
  • Sætter fokus på dét unikke som Holbæk Kommune kan tilbyde
  • Det fysiske udtryk på eller i nærheden af ruten
  • Initiativer, der sætter fokus på Gul Folkefest, Tour de France, cykling, sundhed eller fællesskab


Feedback

Sidst opdateret

22.09.2020

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen