Spring til indhold

100 dage til Tour de France, markeres d. 24. marts

Nu er der nemlig kun 100 dage til, at Tour de France kommer til Danmark. Vi er mange, der glæder os til en stor cykelfest til sommer. Det markeres i Holbæk torsdag d. 24. marts.
23.03.2022

Torsdag d. 24. marts er der præcis 100 dage til, at Tour de France og 2. etape kører gennem Holbæk Kommune.

De 100 dage vil blive markeret med forskellige events og tiltag. Ét af tiltagene vil være gule cykler i gadebilledet. Nytteindsatsen, der ligger på Hybenvang i Holbæk, har de seneste uger derfor været i fuld gang med at male de cykler, som en række borgere har doneret, gule. Og det skal gerne være med til at få os alle til så småt at varme op til den store cykelfest lørdag d. 2. juli.

Derudover kommer følgende til at ske på torsdag, som I alle er velkomne til at overvære:

  • Kl. 13.00, Holbæk Sportsby: Afsløring af kæmpe land art, kunst i det åbne landskab, som elever på smedeuddannelsen, EUC Nordvestsjælland, har produceret.
  • Kl. 16.00, Torvet, Holbæk: Sammen med Fors A/S synlig gul markering af dagen. Cirkus Kæphøj lægger også vejen forbi.

Nytteindsatsen er en beskæftigelsesindsats for ledige i vores kommune. Formålet med nytteindsatsen er, at de ledige kommer til at indgå i et arbejdsfællesskab, samtidig med at de udfører en samfundsnyttig opgave. Blandt andet hjælper Nytteindsatsen til med at holde nogle af vores grønne områder rene, kører storskrald og hjælper til med vedligeholdelse af Holbæks Grønne Lunge. Opgaver, der bliver udført efter aftale med både vores Drift og Vedligehold samt de faglige organisationer.
#letourdkFeedback

Sidst opdateret

23.03.2022

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen