Spring til indhold

Søg pulje hos DGI Midt- og Vestsjælland

Har du og din forening en fantastisk idé, der kan gøre Tour de France i Danmark til en endnu større fest i jeres lokalområde lørdag d. 2. juli 2022?
14.02.2022

Så bidrager Danske Bank med kr. 100.000 til en særlig initiativ- og aktivitetspulje, som alle medlemsforeninger i DGI Midt- og Vestsjælland kan søge.

Der er lagt i ovnen til en ægte cykelfest, når Tour de France for første gang i historien kommer til Danmark. Men det er ikke kun idrætsforeninger med landevejscykling på programmet, der kan være med. Uanset hvilken idræt I brænder for, er det en anledning til at dyrke og styrke fællesskabet omkring en festlig idé lørdag d. 2. juli 2022.

”Tour feltet kommer gennem seks kommuner den dag, og hvem er bedre til at vise de lokale fællesskaber og lave en motionsfest langs ruten end de lokale idrætsforeninger? Det er en oplagt mulighed for at samle foreningens medlemmer og blive en del af det store fællesskab. Jeg glæder mig til at se, hvad kreativiteten fører med sig af festlige indslag”, siger Bruno L. Hansen, der er formand i DGI Midt- og Vestsjælland.

Hvem kan søge

Idrætsforeninger, der er medlem af DGI Midt- og Vestsjælland, kan søge op til kr. 10.000 til aktiviteter i forbindelse med etapen til Tour de France d. 2. juli.

Søg inden d. 1. maj 2022.

Læs mere og ansøg hos DGI Midt- og VestsjællandFeedback

Sidst opdateret

14.02.2022

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen